سفارش تبلیغ
صبا ویژن
[ کمیل پسر زیاد گفت : امیر المؤمنین على بن ابى طالب ( ع ) دست مرا گرفت و به بیابان برد ، چون به صحرا رسید آهى دراز کشید و گفت : ] اى کمیل این دلها آوند هاست ، و بهترین آنها نگاهدارنده‏ترین آنهاست . پس آنچه تو را مى‏گویم از من به خاطر دار : مردم سه دسته‏اند : دانایى که شناساى خداست ، آموزنده‏اى که در راه رستگارى کوشاست ، و فرومایگانى رونده به چپ و راست که درهم آمیزند ، و پى هر بانگى را گیرند و با هر باد به سویى خیزند . نه از روشنى دانش فروغى یافتند و نه به سوى پناهگاهى استوار شتافتند . کمیل دانش به از مال است که دانش تو را پاسبان است و تو مال را نگهبان . مال با هزینه کردن کم آید ، و دانش با پراکنده شدن بیفزاید ، و پرورده مال با رفتن مال با تو نپاید . اى کمیل پسر زیاد شناخت دانش ، دین است که بدان گردن باید نهاد . آدمى در زندگى به دانش طاعت پروردگار آموزد و براى پس از مرگ نام نیک اندوزد ، و دانش فرمانگذارست و مال فرمانبردار . کمیل گنجوران مالها مرده‏اند گرچه زنده‏اند ، و دانشمندان چندانکه روزگار پاید ، پاینده‏اند . تن‏هاشان ناپدیدار است و نشانه‏هاشان در دلها آشکار . بدان که در اینجا [ و به سینه خود اشارت فرمود ] دانشى است انباشته ، اگر فراگیرانى براى آن مى‏یافتم . آرى یافتم آن را که تیز دریافت بود ، لیکن امین نمى‏نمود ، با دین دنیا مى‏اندوخت و به نعمت خدا بر بندگانش برترى مى‏جست ، و به حجّت علم بر دوستان خدا بزرگى مى‏فروخت . یا کسى که پیروان خداوندان دانش است ، اما در شناختن نکته‏هاى باریک آن او را نه بینش است . چون نخستین شبهت در دل وى راه یابد درماند و راه زدودن آن را یافتن نتواند . بدان که براى فرا گرفتن دانشى چنان نه این در خور است و نه آن . یا کسى که سخت در پى لذت است و رام شهوت راندن یا شیفته فراهم آوردن است و مالى را بر مال نهادن . هیچ یک از اینان اندک پاسدارى دین را نتواند و بیشتر به چارپاى چرنده ماند . مرگ دانش این است و مردن خداوندان آن چنین . بلى زمین تهى نماند از کسى که حجّت بر پاى خداست ، یا پدیدار و شناخته است و یا ترسان و پنهان از دیده‏هاست . تا حجّت خدا باطل نشود و نشانه‏هایش از میان نرود ، و اینان چندند ، و کجا جاى دارند ؟ به خدا سوگند اندک به شمارند ، و نزد خدا بزرگمقدار . خدا حجتها و نشانه‏هاى خود را به آنان نگاه مى‏دارد ، تا به همانندهاى خویشش بسپارند و در دلهاى خویشش بکارند . دانش ، نور حقیقت بینى را بر آنان تافته و آنان روح یقین را دریافته و آنچه را ناز پروردگان دشوار دیده‏اند آسان پذیرفته‏اند . و بدانچه نادانان از آن رمیده‏اند خو گرفته . و همنشین دنیایند با تن‏ها ، و جانهاشان آویزان است در ملأ اعلى . اینان خدا را در زمین او جانشینانند و مردم را به دین او مى‏خوانند . وه که چه آرزومند دیدار آنانم ؟ کمیل اگر خواهى بازگرد . [نهج البلاغه]
یک هکر عجیب شوید
  • پست الکترونیک
  • شناسنامه
  •  RSS 
  • پارسی بلاگ
  • پارسی یار
  • سلام دوستان . دوسه روز پیش من یه کد لودینگ رو توی قالب سایت گذاشته بودم که چند تا از دوستان خواسته بودن که کد این لودینگ رو براشون میل کنم اما من تصمیم گرفتم این کد رو توی سایت بزارم تا اگه دوستان دیگه هم احتیاج به لودینگ برای وبلاگشون داشتن بتونن از این کد استفاده کنن.

    لودینگی که امروز بهتون معرفی میکنم به این شیوه کار میکنه که هنگامی که آدرس صفحه رو میزنید یه مستطیل مثل زیر در بالای صفحه میاد و هی پر میکنه تا صفحه کاملا لود شه و بعد از لود شدن کاملا از روی صفحه محو میشه.







    صفحه در حال بارگذاری است!
    لطفا کمی صبر کنید...



      خوب ابتدا کد زیر رو بردارید و در قالب وبلاگ ( یا کدهای Html صفحه ی مورد نظرتون ) بعد از تگ <html> که در اول قالب هست بزارید . مثل زیر.

      



    <html>
    کد اول رو اینجا بزارید
    .......


    اینم از کد اول:

     

     بعد از اینکه کد بالا رو در جایی که گفتم قرار دادید نوبت به کد دوم میرسه . کد دوم کاربردش اینه که وقتی صفحه کامل لود شد لودینگ بسته بشه پس این کد باید در انتهای قالب و قبل از تگ <html/> قرار بگیره .  کد دوم رو باید بزارید آخره آخره قالبتون ( اگه بزارید قبل از تگ  <html/> بهتره ) . مثل زیر :


    .....
    کد دوم رو اینجا بزارید
    </html>


    اینم از کد دوم :

     


     لازمه اینو بگم: اینکه کد اول رو بعد از تگ <html> بزارید ضروری نیست و میتونید کد اول رو در اوله اوله قالب بزارید .


     همچنین اینو : که کد دوم رو قبل از تگ <html/> بزارید ضروری نیست و میتونید کد دوم رو در آخره آخره قالب بزارید .



    میلاد مظفری ::: سه شنبه 88/12/25::: ساعت 12:35 عصر
    نظرات دیگران: نظر

    لیست کل یادداشت های این وبلاگ

    >> بازدیدهای وبلاگ <<
    بازدید امروز: 26
    بازدید دیروز: 7
    کل بازدید :15252

    >>اوقات شرعی <<

    >> درباره خودم <<
    یک هکر عجیب شوید
    میلاد مظفری
    سلام دوستان اسپایدر من هکر هستم امری بود در خدمتم

    >>لوگوی وبلاگ من<<
    یک هکر عجیب شوید

    >> فهرست موضوعی یادداشت ها <<

    >>آرشیو شده ها<<

    >>اشتراک در خبرنامه<<
     

    >>طراح قالب<<